Eurovaalit 2024

23.5.2024

EU vaalien tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Ei ole samantekevää kuka tai ketkä Suomen asioita Brysselissä hoitavat. EU -parlamentin rooli esim. lainsäätäjänä on merkittävä ja vaikutukset näkyvät myös jäsenvaltioiden lainsäädännössä.

Kokoomuksen tavoitteena on yhtenäinen, horjumaton ja päätöskykyinen Euroopan unioni -Suomen etua koskaan unohtamatta. Siksi Kokoomuksen ehdokkaina eurovaaleissa ovat vahvat, erityisosaamista omaavat ehdokkaat, joista löydät varmasti myös sinulle tärkeitä asioita edustavan oman ehdokkaasi.

Vaikka ensisijaisesti kokoomusehdokkaat ajavat Suomen asiaa ja toimivat koko maan edunvalvojana Brysselissä on tärkeää, että saamme Etelä-Pohjanmaalta oman edustajan EU parlamenttiin.

Etelä-Pohjanmaalta meidän ehdokas Brysseliin on Janne Sankelo! Brysseliin tarvitaan Jannen kaltainen edunvalvoja varmistamaan koko Suomen huoltovarmuus ja erityisesti ruokatuotannon jatkuminen myös Etelä-Pohjanmaalla. Tutustu tarkemmin Jannen vaaliohjelmaan verkossa: Jannesankelo.fi/eurovaalit2024/

Kaikkiin Kokoomuksen ehdokkaisiin voit tutustua Kokoomus.fi/eurovaalit-sivustolla.

Ennakkoäänestys on kotimaassa 29.5.-4.6.2024. Vaalipäivä on sunnuntaina 9.6.2024. Muista äänestää!