Riitta Koivula ehdolle eduskuntaan

1.9.2022

Kokoomuksen Kauhajoen kunnallisjärjestö esittää Pohjanmaan Kokoomuksen ylimääräiselle piirikokoukselle nimettäväksi kansanedustajaehdokkaaksi yrittäjä Riitta Koivulaa Kauhajoelta. 

Riitta on soteammattilainen ja muutosmotivaattori. Hän on ammatiltaan sairaanhoitaja ja perheterapeutti. Viimeiset 10 vuotta hän on toiminut sotealan yrittäjänä. Sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäminen, vahva halu vaikuttaa ja olla mukana päätöksenteossa innostavat Riittaa ehdokkuuteen”, kertoo Kauhajoen Kokoomusnaisten puheenjohtaja Riitta Maunula-Craycroft.

Riitta on rohkea ja aito ihminen. Hän on positiivinen, avoin, päämäärätietoinen ja luotettava. Hän on Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen valtuuston jäsen ja sen tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja, Pohjanmaan Kokoomusnaisten piirihallituksen varapuheenjohtaja ja Kokoomusaktiivi Kauhajoella. Riitta on toiminut myös Kauhajoen kaupunginvaltuutettuna ja Suupohjan Peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän johtokunnan jäsenenä” jatkaa Kauhajoen Kokoomuksen puheenjohtaja Timo Laitila.

Nyt on oman elämäntilanteen myötä sopiva hetki lähteä ehdokkaaksi. Olen saanut vahvaa kannustusta ehdokkuuteen omalta perheeltäni, ystäviltäni ja tukiverkostoilta. Nyt lähdetään tekemään Kokoomukselle vaalivoittoa ensi kevään vaaleissa”, sanoo Riitta Koivula.

Eduskuntaan tarvitaan nyt sotealan yrittäjyyden tunteva henkilö, kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät ensi vuoden alusta valtion kustantamille hyvinvointialueille”, perustelee Koivulan ehdokkuutta Kokoomuksen Kauhajoen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Sami Yli-Rahnasto.


Lisätiedot :

Riitta Koivula, puh.  0400 466 225 

Riitta Maunula-Craycroft, puh.   0400 958 348
puheenjohtaja, Kauhajoen Kokoomusnaiset

Timo Laitila, puh.  0500 564 496
puheenjohtaja, Kauhajoen Kokoomus 

Sami Yli-Rahnasto, puh. 0400 885 023
puheenjohtaja, Kokoomuksen Kauhajoen kunnallisjärjestö

Riitta Koivulla ehdolle eduskuntaan